خانه » مهارت نوشتاری » انشا در مورد جامدادی
پایتخت کتاب؛  ماجرای بیست انتشارات خیلی سبز
کانال دانشچی در بله

انشا در مورد جامدادی

انشای دانش آموزی درباره جامدادی

انشا در مورد جامدادی

انشا با موضوع جامدادی به صورت ادبی و توصیفی برای دانش آموزان آماده شده تا با نحوه نگارش و مهارت نوشتاری آشنا شوند. با دانشچی همراه باشید.

موضوع انشا جامدادی

در مدرسه جشنواره غذا برگزار کرده بودند. دانش‌آموزان می‌توانستند در این جشنواره شرکت کنند و با خود یک مدل غذا به مدرسه بیاورند. معلم‌ها از این غذاها می‌چشیدند و در نهایت کسی که بیشترین رای را به دست می‌آورد، هدیه می‌گرفت. من به مادر گفتم که یک غذای محلی انتخاب کند. در این جشنواره نفر اول شدم و مدرسه به من یک جامدادی داد.

این هدیه برای من خیلی ارزشمند بود چون یک جامدادی معمولی نبود. این وسیله توسط یک فرد نابغه طراحی شده بود. ابعاد آن مستطیلی شکل بود و دکمه‌های زیادی هم داشت. هر کدام از دکمه‌ها کارکرد مختلفی داشت. با فشردن یکی از آن‌ها یک صدا پخش می‌شد که چه رنگ مدادی نیاز داری؟ و با شنیدن پاسخ، آن مداد را به تو تحویل می‌داد. دکمه دیگر ماشین حساب را از داخل جامدادی به بیرون می‌فرستاد تا کارهای محاسباتی سریع‌تر شکل بگیرند. دکمه طلایی با تمام امکانات دیگر متفاوت بود. با فشردن آن، یک مانیتور باز می‌شد که می‌توانستی هر سوالی را در بنویسی تا پاسخ دهد.

همکلاسی‌هایم با دیدن این جامدادی بسیار شگفت زده شده بودند. آن‌ها هرروز در زنگ تفریح دور من جمع می‌شدند تا بتوانند لحظه‌ای با آن کار کنند. روزها می‌گذشتند و تقریبا همه دانش‌آموزان از وجود جامدادی جادویی من خبردار شده بودند. هفته‌های بعد از سر و صداهایی که در زنگ‌های تفریح می‌شنیدم، دچار بیماری شدم. یک جامدادی توانست من را در خانه بستری کند زیرا دیگر حاضر نبودم تا با آن به مدرسه بروم. از دانش‌آموزانی که به سمتم می‌آمدند، می‌ترسیدم. تصمیم گرفتم تا جامدادی را به مدیر مدرسه تحویل دهم. روزی که این کار را کردم بسیاری از دانش‌آموزان دوستی خود را با من تمام کردند. متوجه شدم که آن‌ها تنها به دلیل جامدادی با من دوست بودند.

تصمیم گرفتم با کسانی که هنوز با من ارتباط داشتند، مهربان باشم و دوستی خود را با آن‌ها تقویت کنم. جامدادی قبلی خود را که رنگ آبی آسمانی داشت دوباره از داخل کمد بیرون آوردم و به این نتیجه رسیدم که برای درس خواندن نیازی به ابزارهای عجیب نیست. با وسایل معمولی نیز می‌توان دانش‌آموز محبوب و درس‌خوانی بود.

انشا اختصاصی _ نویسنده: حدیثه قاسمی 

لوازم جانبی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *