آموزش طرز تهیه کباب سلطانی
کباب، غذای مورد علاقه تمام ایرانی هاست که برای خوردنش اشتیاق زیادی دارند. در بین انواع کبابها، کباب سلطانی طرفداران زیادی دارد. در ادامه طرز تهیه کباب سلطانی ایرانی قرار داده شده است. با دانشچی همراه باشید.
مواد لازم کباب سلطانی
فیله گوساله یا گوسفند: ۱۵۰ گرم
سینه مرغ بدون استخوان: ۱۵۰ گرم
پیاز: ۱عدد متوسط
فلفل دلمه ای سبز: ۱عدد کوچک
آبلیموی تازه: ۱قاشق سوپخوری
زعفران دم کرده: ۱قاشق سوپخوری
روغن زیتون یا روغن مایع: ۲قاشق
کره آب شده یا کره نرم شده: ۱قالب ۲۵ گرمی
نمک و فلفل سیاه: به مقدار لازم
طرز تهیه کباب سلطانی
برای نرم کردن یک کیلو گوشت قرمز باید: آب یک عدد پیاز، ۲قاشق سوپخوری سس سویا، یک یا نصف قاشق چایخوری فلفل سیاه یا نیم کوب، ۲ قاشق سوپخوری روغن زیتون یا مایع را ۱۲ تا ۲۴ ساعت به گوشت اضافه کنیم.
گوشت سینه مرغ را با زعفران هم میزنیم بعد آب پیاز، ۲ قاشق روغن مایع یا روغن زیتون و نمک و فلفل اضافه میکنیم و ۱۲ تا ۲۴ ساعت میگذاریم تا مزه دار شود.
۴،۵ ساعت قبل از به سیخ کشیدن مرغ و گوشت پیاز و فلفل دلمه ای را خلال میکنیم و داخل مواد قبلی میریزیم.
آبلیمو را نیم ساعت قبل از پخت به هر دو اضافه میکنیم، نمک را هم به گوشت قرمز اضافه می کنیم.
در سیخ یک در میان یک عدد فیله گوشت قرمز یک عدد فیله مرغ میزنیم و روی آتش و یا در تابه ای که با کره چرب کرده ایم قرار داده و می پزیم.