خانه » آشپزی و تغذیه » طرز تهیه خورش فسنجان با گوشت مرغ

طرز تهیه خورش فسنجان با گوشت مرغ

روش آسان طرز تهیه خورش فسنجان

آموزش فسنجون

خورش فسنجان یکی از غذاهای خوشمزه ایرانی است که با گردو، رب انار، مرغ یا گوشت و … تهیه می‌شود. در این پست به طرز تهیه این غذا پرداخته‌ایم با ما همراه باشید.

طرز تهیه فسنجان با مرغ

مرغ ۱ عدد
روغن ۱۵۰ گرم
مغز گردو ۷۵۰ گرم
پیاز ۳ عدد
رب انار ۳۵۰ گرم
گلپر(به دلخواه) یک چهارم قاشق چایخوری
زعفران به مقدار لازم
نمک به مقدار لازم

ابتدا مرغ را بپزید. پیاز را رنده و با روغن سرخ کنید. گردو را بکوبید و با پیاز بجوشانید. نمک و زعفران و رب انار را با گردو و پیاز به مرغ پخته شده بیفزایید و شعله را بسیار کم کنید در صورت تمایل می توانید به رب انار ۲ قاشق مربا خوری شکر اضافه کنید و بگذارید خورش به روغن بیفتد. این خورش را با ماهی هم می شود تهیه کرد. در این صورت همه مواد را به شکل بالا تهیه کنید. ماهی را قطعه قطعه ببرید و سرخ کنید و در این مایه قرار دهید تا با حرارت کم بپزد.

در صورت مصرف گوشت چرخ کرده به جای مرغ، آن را با پیاز رنده کرده مخلوط کنید و به شکل کوفته ریزه در آورید و کوفته ها را در روغن سرخ کنید. به جای گوشت مرغ می شود از مرغابی هم استفاده کرد. برای اینكه خورش خوش رنگ شود می توان یك قاشق غذا خوری رب گوجه فرنگی به آن افزود.

نکات آشپزی

در صورتی كه گوشت مرغ زودتر بپزد، می توان مرغ را از خورش خارج كرد تا با شعله ملایم كاملاً بپزد و جا بیفتد( كم آب شود). در این صورت خورش خوشمزه ای خواهد شد.

در شمال ایران برای بهتر جا افتادن خورش، از شب قبل، گردو را به مدت چند ساعت با حرارت ملایم در آب می پزند و هر نیم ساعت، یك استكان آب خنك به آن اضافه می كنند. روز بعد بقیه مواد را به آن می افزایند. شما هم می توانید برای داشتن خورشتی لذیذتر این كار را انجام دهید.

پیشنهادی: چگونه پیتزای خانگی درست کنیم؟

منبع: بیتوته

اشتراک گذاری:

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *