طرز درست کردن پاستا پنه مرغ و قارچ با سس سفید ،پستو و آلفردو
آشپزی پاستا پنه خانگی
یکی از معروفترین غذاهای کافه ها و رستوران های ویژه، پاستا است و مشهروترین آن، پاستا پنه ی مرغ آلفردو است. این خوراک با طعم ویژه و لذیذی که دارد محبوب دلهاست! در ضمن دوستانی که گوشتخوار نیستند، می توانند این خوراک خوشمزه را بدون مرغ درست کنند. مواد قابل تهیه و در دسترس این خوراک خوشمزه، دلیلی خواهد بود تا هر از چند گاهی با آن ذائقه ی خود را تغییر دهید. این خوراک با مواد لازم آماده، نهایتا در عرض بیست دقیقه حاضر می شود.
مواد لازم
- یک بسته پاستای پنه
- یک عدد سینه ی مرغ متوسط
- یک سوم فنجان کره
- نصف بسته خامه
- یک لیوان شیر
- یک سوم فنجان پنیر پارمسان (رنده شده)
- قارچ خورد شده به میزان دلخواه
- آویشن نمک- فلفل و زردچوبه به یمزان لازم
طرز تهیه :
در ابتدا سینه مرغ را خورد میکنیم( به صورت مستطیل کوچک)، پیاز رو رنده میکنیم و با مرغ هم میزنیم. کمی هم زعفرون بهش اضافه میکنیم.
مثل تصویر شماره یکو اونو توی تابه میریزیم وتقت میدهیم تا رنگ مرغ به سفید تغییر پیدا کنه. زردچوبه رو اضافه میکنیم.
قارچ رو اضافه می کنیم و هم میزنیم .قارچ هم آب میندازه و آبش تبخیر میشه. آویشن وفلفل و نمک را در این مرحله اضافه میکنیم.
در یک قابلمه آب میجوشونیم و پاستاها رو توش میریزیم.مثل تصویر و شیر رو به آب اضافه میکنیم
تو همین فاصله که آب جوش میاد باید مشغول درست کردن سس مخصوص بشید!
سس: کره رو آب کرده و با خامه و پنیر میریزید تو یک ظرف و حسابی هم میزنید.و کمی هم شیر اضافه میکنید روی حرارت میذارید و هم میزنید تا کمی (فقط کمی) غلیظ بشه. اضافه کردن آویشن و فلفل در این مرحله خیلی خوب است.
پاستا ها که ده دقیقه تو آب و شیر جوشیدند رو آبکش میکنید و به مرغ اضافه میکنید
سس رو هم روی پاستا و مرغتون میریزید و با جعفری هم میتونید تزیینش کنید.