آموزش آشپزی طرز تهیه شاورما مرغ خوشمزه
آموزش و طرز تهیه ساندویج شاورما و سس آن را در دانشچی بخوانید.
مواد لازم برای تهیه شاورما مرغ
- نمك ۱ قاشق غذاخوری
- آب ۲/۱ لیوان
- سیر سیر ۵ حبه
- ماست ۱ لیوان
- آرد سفید ۴ قاشق غذاخوری
- گوجه فرنگی گوجه فرنگی ۱ عدد
- خیار شور به مقدار كافی
- سیب زمینی سیب زمینی ۲ عدد – سرخ شده
- پیاز پیاز ۲ عدد – قرمز
- مرغ مرغ پخته شده و خرد شده
- سس مایونز ۴ قاشق غذاخوری
- نان ساندویچ به مقدار لازم
مواد لازم اصلی:
– مرغ پخته شده خرد شده
– پیاز قرمز
– سیب زمینی سرخ شده
– خیار شور
– گوجه فرنگی
– نان ساندویچی
مواد لازم برای سس ساندویچ شاورما
– آرد سفید
– ماست
– آب
– سیر
– نمك
– سس مایونز
طرز تهیه شاورما
ابتدا مرغ را با دو لیوان آب و یك حبه سیر و یك عدد پیاز در قابلمه روی حرارت ملایم میگذاریم تا به مدت یك ساعت بپزد.
پیازها را به صورت خلال ریز میكنیم و با كمی روغن در ماهیتابه سرخ میكنیم تا رنگ آن طلایی شود. مرغ پخته شده را خلال میكنیم و با پیاز در ماهیتابه كمی تفت میدهیم تا كمی طلایی شود.
مخلوط را در ظرف دیگری میریزیم و سس را روی آن میریزیم و خوب با هم مخلوط میكنیم. اضافههای نان ساندویچی را دور میریزیم و داخل آن را با مخلوط پر میكنیم و خیار شور با گوجهفرنگی خلال شده و سیب زمینی سرخ شده را روی مرغ میگذاریم.
طرز تهیه سس:
تمام مواد لازم برای سس را با هم در مخلوطكن با هم مخلوط میكنیم بهطوری كه سس صاف و یكدستی بهدست بیاید سپس سس مایونز را در آخر به آن اضافه میكنیم و خوب بهم میزنیم.
پیشنهادی: چگونه پیتزای خانگی درست کنیم؟منبع سایت سوران