خانه » آشپزی و تغذیه » طرز تهیه شاورما خانگی

طرز تهیه شاورما خانگی

آموزش آشپزی طرز تهیه شاورما مرغ خوشمزه

طرز تهیه شاورما مرغ

آموزش و طرز تهیه ساندویج شاورما و سس آن را در دانشچی بخوانید.

مواد لازم برای تهیه شاورما مرغ

  1. نمك ۱ قاشق غذاخوری
  2. آب ۲/۱ لیوان
  3. سیر سیر ۵ حبه
  4. ماست ۱ لیوان
  5. آرد سفید ۴ قاشق غذاخوری
  6. گوجه فرنگی گوجه فرنگی ۱ عدد
  7. خیار شور به مقدار كافی
  8. سیب زمینی سیب زمینی ۲ عدد – سرخ شده
  9. پیاز پیاز ۲ عدد – قرمز
  10. مرغ مرغ پخته شده و خرد شده
  11. سس مایونز ۴ قاشق غذاخوری
  12. نان ساندویچ به مقدار لازم

مواد لازم اصلی:

– مرغ پخته شده خرد شده
– پیاز قرمز
– سیب زمینی سرخ شده
– خیار شور
– گوجه فرنگی
– نان ساندویچی

مواد لازم برای سس ساندویچ شاورما

– آرد سفید
– ماست
– آب
– سیر
– نمك
– سس مایونز

طرز تهیه شاورما

ابتدا مرغ را با دو لیوان آب و یك حبه سیر و یك عدد پیاز در قابلمه روی حرارت ملایم می‌گذاریم تا به مدت یك ساعت بپزد.
پیازها را به صورت خلال ریز می‌كنیم و با كمی روغن در ماهیتابه سرخ می‌كنیم تا رنگ آن طلایی شود. مرغ پخته شده را خلال می‌كنیم و با پیاز در ماهیتابه كمی تفت می‌دهیم تا كمی طلایی شود.
مخلوط را در ظرف دیگری می‌ریزیم و سس را روی آن می‌ریزیم و خوب با هم مخلوط می‌كنیم. اضافه‌های نان ساندویچی را دور می‌ریزیم و داخل آن را با مخلوط پر می‌كنیم و خیار شور با گوجه‌فرنگی خلال شده و سیب زمینی سرخ شده را روی مرغ می‌گذاریم.

طرز تهیه سس:

تمام مواد لازم برای سس را با هم در مخلوط‌كن با هم مخلوط می‌كنیم به‌طوری ‌كه سس صاف و یكدستی به‌دست بیاید سپس سس مایونز را در آخر به آن اضافه می‌كنیم و خوب بهم می‌زنیم.

پیشنهادی: چگونه پیتزای خانگی درست کنیم؟

منبع سایت سوران

ℹ️ اشتراک گذاری به دوستان خود:

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *