سامانه جامع آموزش های تکمیلی بین سطوح تحصیلی : دانشگاه جامع علمی کاربردی
معرفی سامانه غیر حضوری دانشگاه علمی کاربردی | ساتب
سامانه ساتب: به سامانه جامع آموزش های تکمیلی بین سطوح تحصیلی اطلاق می شود که از طریق آن دریافت کلیه اطلاعات، خدمات آموزشی، ارتباط با مجریان، دانشگاه و … امکانپذیر می باشد. لازم به ذکر است نشانی سامانه مذکور www.sateb.uast.ac.ir است.
– در سایت ساتب می توانید به منابع آموزشی زیر دسترسی داشته باشید:
-
منابع آموزشی دوره کاردانی حرفه ای مدیریت خانواده
-
منابع آموزشی دوره کاردانی حرفه ای دهیاری و امور شوراها
-
منابع آموزشی دوره کارشناسی حرفه ای مدیریت خانواده
-
منابع آموزشی دوره کاردانی حرفه ای مدیریت کسب و کار
-
منابع آموزشی دوره کاردانی حرفه ای مدیریت کسب و کار
-
منابع آموزشی دوره کاردانی فنی فناوری ارتباطات و اطلاعات (ICT) روستایی
-
منابع آموزشی دوره کاردانی حرفه ای مترجمی عمومی زبان انگلیسی
برای ورود به سامانه ساتب روی لینک زیر ضربه بزنید.
- این پست فقط در جهت معرفی و پیوند به آدرس سایت ساتب می باشد و تمامی سوالات در قبیل این سایت فقط داخل سایت ساتب می باشد.
تعاریف مربوط به برخی از اصطلاحات مهم در سامانه ساتب :
۱- دوره آموزشی: منظور، دوره کارشناسی حرفهای (ناپیوسته) علمیکاربردی غیرحضوری میباشد.
۲- پودمان آموزشی: مجموعهای از چند درس وابسته به هم است که به همراه هم مهارتی خاص را تعریف میکند.
۳- مقطع تحصیلی: بیانگر طول مدت تحصیل و نوع مدرک اعطایی (کارشناسی) در پایان تحصیل میباشد.
۴- آموزشهای خاص: به دورههای علمیکاربردی اطلاق میگردد که به شیوه خاص از قبیل حینکار، غیرحضوری، الکترونیکی، مکاتبهای و آموزشهای با فناوری نوین ارایه میگردد.
۵- آموزشهای حینکار غیرحضوری: نوعی از آموزشهای خاص است که با تاکید بر بهرهمندی دانشجو از محیط کار به عنوان محیط آموزشی به صورت غیرحضوری برگزار میگردد.
۶- دوره کارشناسی حرفهای: شامل مجموعهای از آموزشهای نظری و عملی است که دانش، مهارت و نگرش دانشجو را در زمینههای تحقیق، طراحی، توسعه، برنامهریزی، اجرا و ارزشیابی در بخشهای فرهنگی، هنری، اجتماعی و اقتصادی ارتقا میدهد.
۷- دانشجو: به شخصی اطلاق میشود که در دوره پذیرش شده و دارای شماره دانشجویی باشد.
۸-آزمون: فرآیندی است که به منظور ارزیابی میزان کارآیی و اثر بخشی شیوه آموزش و همچنین سنجش میزان فراگیری دانشجویان در پایان هر پودمان آموزشی و در تاریخهای مندرج در این دفترچه راهنما برگزار میگردد.
۹- مجری دوره (دستگاه متقاضی): به سازمان، موسسه و … اطلاق میشود که امکان اجرای دوره را به صورت شبکهای در سراسرکشور یا حداقل در یک استان دارا باشد و مسئولیت اجرای دوره و صدور مدرک اعطایی را زیر نظر دانشگاه بر عهده دارد.
۱۰ – همکار مجری (محل اجرا): به مرکز آموزش علمیکاربردی یا موسسه آموزش عالی آزاد یا اشخاص حقوقی که در یک مرجع قانونی، ثبت رسمی شده است، اطلاق میشود که خدمات آموزشی لازم را زیر نظر مجری دوره، به دانشجویان و در محل اجرا ارایه مینماید.(جداول شماره
۶ الی ۸)
۱۱- واحد استانی: به واحدهای دانشگاه جامع علمیکاربردی در استانهای مربوط اطلاق میشود که در هر استان ناظر بر حسن اجرای دوره
میباشند.