خانه » پزشکی و سلامت » ارزش‌های غذایی خرما در دوران بارداری

ارزش‌های غذایی خرما در دوران بارداری

تاثیر مصرف خرما در دوران بارداری

مصرف خرما در دوران بارداری مجاز است؟

مصرف خرما باعث افزایش انرژی بدن می شود، گفت: خرما دارای ارزش های غذایی همچون پروتئین، آهن، ویتامین، فیبر، چربی، فسفر و ویتامین ث است. انرژی خرما کمتر از قند های صنعتی است، برای افزایش قدرت بدنی از هسته خرما دمنوش گیاهی تهیه کنید طوریکه آن را بو داده تا دم شود.

فواید خرما در دوران بارداری

به دلیل اینکه بدن زنان در دوران بارداری دچار ضعف می شود مصرف خرما انرژی آنان را باز می گرداند. مصرف خرما در دوران بارداری باعث رشد قد کودک می شود، با مصرف خرما پروتئین موجود در آن باعث بهبود سلول های داخل بدن مادر و رشد مناسب قد نوزاد در آینده می شود.

مصرف خرما در دوران بارداری انرژی و توان بدنی مادر را افزایش می دهد، مصرف آهن باعث درمان بیماری کلیوی و رسیدن اکسیژن به مادر و جنین می شود و حتی زایمان را برای مادر آسان تر می کند.

به دلیل حساسیت بعضی مادران به مصرف مواد غذایی در دوران بارداری جهت انتخاب تغذیه مناسب باید به پزشک مراجعه کنند.

مضرات خرما: مصرف زیاد خرما باعث بروز بیماری هایی مانند آسیب به کبد، طحال، لوزالمعده، افزایش قند و فشارخون، پوسیدگی دندان و جوش های داخل دهانی می شود.

پیشنهادی: خاصیت بی نظیر آب و اثرات آن بر سلامتی

منبع: متخصص تغذیه نوید پوریا – باشگاه خبرنگاران جوان

ℹ️ اشتراک گذاری به دوستان خود:

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *