انشا با موضوع فضای مجازی
انشا با موضوع فضای مجازی به صورت ادبی و توصیفی برای دانش آموزان آماده شده تا با نحوه نگارش و مهارت نوشتاری آشنا شوند با دانشچی همراه باشید.
انشا فضای مجازی
مجازی یعنی چیزی که حقیقی نیست. به اینترنت، بازی های رایانه ای، شبکه های اجتماعی مثل تلگرام و اینستاگرام و ایمیل و واتس آپ و … نیز فضای مجازی گفته می شود. شاید مجازی به معنای غیر حقیقی باشد؛ اما این فضا میتواند زندگی حقیقی انسان را تحت تاثیر قرار دهد.
برای اینکه بتوانیم از فضای مجازی استفاده مفید کنیم باید فرهنگ و دانش استفاده از فضای مجاری را یاد بگیریم. فضای مجازی فواید زیادی دارد از جمله اینکه بسیاری از کارها را سریع و آسان میکند مثلا پرداخت قبوض آب و برق و …به وسیله اینترنت کارمان را آسان میکند و مجبور نیستیم مثل گذشته به بانک برویم و در صفهای طولانی منتظر بمانیم.
فضای مجازی فاصله ها را با دوستان و اقوام کم میکند مثلا میتوان به وسیله تماس تصویری با کسانی که در شهر های دور زندگی میکنند ارتباط برقرار کنیم. به وسیله فضای مجازی میتوانیم علم خود را زیاد کنیم و مطالب زیادی را از طریق کتاب هایی که در اینترنت است به دست آوریم.
فضای مجازی میتواند زمینه اشتغال افراد را فراهم کند. یکی دیگر از فواید فضای مجازی ، سرگرمی و گذراندن اوقات فراغت است. هرچند فضای مجازی فواید زیادی دارد؛ اما در صورت استفاده نادرست میتواند ضررهای بسیاری داشته باشد که منجر به بدتر شدن وضعیت زندگی انسان شود؛ مثلا فضای مجازی همانطور که میتواند فاصله ها بین دوستان را کم کند میتواند فاصله بین خانواده ایجاد کند . اگر افراد خانواده از صبح تا شب در فضای مجازی باشند و با یکدیگر صحبت نکنند، همین کار باعث دور شدن اعضای خانواده از هم می شود و خانواده های زیادی به خاطر فضای مجازی از هم پاشیده شده اند و زن وشوهر های زیادی هم به خاطر فضای مجازی به هم خیانت کرده اند.
فضای مجازی هرچند زمینه را برای اشتغال فراهم کرده و کارهای بانکی را راحت کرده ، راه را برای کلاهبرداران و هکرها نیز باز کرده است ، افراد زیادی در فضای مجازی فریب کلاهبرداران را خورده اند و پولهایشان را از دست داده اند.
فضای مجازی اگرچه باعث سرگرمی و تفریح است؛ اما زیاده روی در آن باعث بیماری های جسمی می شود، مثلا کسی که از صبح تا شب مشغول بازیهای رایانه ای است چشمانش ضعیف میشود، ستون فقراتش تغییر شکل پیدا میکند وده ها مشکل دیگر.
پس باید هنگام استفاده از فضای مجازی سعی کنیم به زندگی حقیقی مان آسیب نزنیم و از فضای مجازی برای بهتر شدن زندگی حقیقی مان استفاده کنیم و در شبکه های اجتماعی اطلاعات خصوصی خودمان را پخش نکنیم و بدانیم افرادی که در فضای مجازی هستند آنگونه که خودشان را معرفی میکنند، نیستند چه بسیار پیرزنهایی که خودشان را “من ترانه ۱۵ سال دارم” معرفی میکنند و چه گرگ هایی خودشان را بره معرفی میکنند پس حواسمان باشد که در فضای مجازی نمی شود به هرکسی اطمینان کرد.
موضوعات پیشنهادی انشاهای دانش آموزیانشا فضای مجازی _ اختصاصی – نویسنده: دانشچی