خانه » پزشکی و سلامت » بهبود سریع آنفولانزا با داروهای گیاهی و خانگی

بهبود سریع آنفولانزا با داروهای گیاهی و خانگی

داروهای گیاهی برای درمان آنفولانزا و سرماخوردگی

درمان سرما خوردگی با گیاهان دارویی

برای جلوگیری از ابتلا به آنفلوآنزا بهترین اقدام شستشوی مرتب دست‌ها، جلوگیری از تماس با فرد مبتلا به بیماری، مصرف مواد غذایی مفید حاوی انواع ویتامین ها از جمله آب پرتقال و نیز خوراکی های حاوی مواد آلی است.

درمان خانگی آنفولانزا و سرماخوردگی

این بیماری به خاطر میکروب، قارچ و باکتری های موجود در فضا ایجاد می شود و یک بیماری ویروسی محسوب می‌شود و در صورت ابتلا به آن، می‌توانید با مصرف مواد زیر به سرعت بهبود پیدا کنید و به کارهای روزانه خود برسید:

مصرف چای زنجبیل: برای کاهش اثرات سرفه و سوزش و خارش گلو ناشی از سرفه های شدید بسیار مناسب است. هچنین زنجبیل دارای آنتی اکسیدان های مفید برای بدن است که می تواند سیستم ایمنی بدن را تقویت کند.

روغن پونه کوهی: درمانی اعجاب انگیز برای تسکین سرفه است، زیرا پونه دارای خواص ضد باکتریایی، ضد قارچی و نیز ضدعفونی کننده است، شما می توانید مقداری روغن را در دستمال تمیز ریخته بوی آن را استشمام کنید تا علائم سرفه تسکین پیدا کند.

برگ ریحان معجزه درمان سرفه مزمن: جویدن برگ ریحان و خوردن آن می تواند به سرعت سرفه را در افراد برطرف کند.

زردچونه ادویه همه کاره: زردچوبه یک ادویه معمولی نیست و حتی در درمان سرطان هم موثر است، این ادویه مطبوع را به غذاهای خود خود هنگام بیماری اضافه کنید تا اثرات منحصربفرد آن بر بهبود بیماری را ببینید.

چای شنبلیه: مطبوع و با خواص درمانی: برای درست کردن آن کافی است مقداری برگ شنبلیه را به همراه آب جوش در لیوانی ریخته دم کنید و سپس با اضافه کردن مقداری آب لیمو و عسل آن را به طور منظم در روز مصرف کنید تا به زودی علائم بیماری و سرفه در شما برطرف شود.

آویشن: نیز ‌دارای خاصیت آنتی‌بیوتیکی بسیار زیادی بوده و خلط‌آور است و بابونه نیز سیستم ایمنی بدن را بشدت تقویت می‌کند، بر همین اساس مصرف این جوشانده در بهبود وضعیت سرماخوردگی بسیار موثر است‌.

چای کوهی: دارای خاصیت ضد درد ویژه ی دردهای مفصلی، سردرد، سرگیجه، دردهای عصبی و رماتیسمی می باشد که ویژگی انرژی زایی و نشاط انگیزی را نیز برای افراد افسرده و کم حوصله به همراه خود به ارمغان می آورد.چای کوهی اثر موثری برای درمان سرماخوردگی دارد که در زبان آذری به نام توكليجه معرف است.

مصرف مداوم چای پونه و چای بابونه در فصل زمستان قدرت سیستم ایمنی را افزایش می‌دهد، حتی برای بخور دادن می‌توانید بابونه، بومادران، آویشن و شوید را بجوشانید و استفاده کنید. چوب میخک هم یک بخور فوق‌العاده است، زیرا بسیار معطر است و باعث باز شدن مجاری تنفسی می‌شود.

هل: ادویه‌ای است که طعمی دلچسب به چای می‌بخشد. هل سرشار از روغن‌های اساسیست که به هضم غذا کمک می‌کند، باروری را افزایش می‌دهد و قند خون را متعادل می‌سازد. در آسیا، هل از لحاظ پزشکی برای افزایش گردش خون و افزایش انرژی، بسیار ارزشمند است. همچنین هل، به بهبود آسم و برونشیت کمک می‌کند وحتی ممکن است بد‌خلقی را کاهش دهد.

دارچین این ادویه گرم و خوش‌طعم برای درمان انواع بیماری‌ها از قبیل ضعف، عفونت‌های احتمالی، التهاب معده، پوسیدگی دندان و درد مفاصل به کار گرفته می‌شود. دارچین خاصیت ضد‌التهابی و آنتی‌اکسیدانی دارد و قند خون را پایین می‌آورد. همچنین دارچین به افرادی که طبع سردی دارند و به کندی گردش خون مبتلا هستند، کمک می‌کند تا سرحال شوند. ‌روی بیسکوییت صبحانه، ماست و چای خود بپاشانید.

فلفل قرمز: همه را سر حال می‌کند! به خاطر کاپسا‌سینی که درآن وجود دارد، درد مفاصل را تسکین می‌دهد، التهاب را از بین می‌برد و همچنین تصور می‌شود که سبب کاهش دردهای آرتروزی، پسوریانس و سردردهای خوشه‌ای می‌شود. زردچوبه سوخت‌وساز بدن را افزایش می‌دهد وبه قلب نیز، کمک می‌کند. میزان کلسترول بد را پایین می‌آورد، فشارخون را به حالت طبیعی باز می‌گرداند و انسداد شریان‌ها را از بین می‌برد.

سیر: این منبع افزایش دهنده ایمنی نه تنها سرحالتان می‌کند، بلکه شما را از سرماخوردگی و آنفولانزا مصون می‌دارد. در گذشته، سیر برای تنظیم میزان قند‌خون و جلوگیری از بیماری‌های مربوط به دیابت استفاده می‌شد. علاوه برآن، برای کاهش فشار خون و افزایش میزان کلسترول خوب، به کار می‌رفت. طبق نظریه‌ی شورای تحقیقات سلامت و پزشکی همگانی، مصرف روزانه‌ی نصف یا یک حبه سیر قریب به ده درصد کلسترول را کاهش می‌دهد. ممکن است دهان شما بوی بدی بگیرد، اما برای قلب شما مفید است.

بیشتر بخوانید: تاثیر نوشیدن قهوه بر فشارخون
ℹ️ اشتراک گذاری به دوستان خود:

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *