آموزش طرز تهیه لقمه سوخاری ترد

آموزش آشپزی لقمه سوخاری خوشمزه

آموزش لقمه سوخاری

 آموزش لقمه سوخاری خوشمزه و ترد و نحوه پختن

در این سری آموزش های آشپزی، قصد آموزش نحوه پخت غذای لقمه سوخاری را داریم با دانشچی همراه باشید.

مواد لازم برای لقمه سوخاری

 پیاز حلقه حلقه شده ی یک سانتی  یک عدد
 گوشت چرخ شده  ۲۰۰ گرم
سیر رنده شده دو حبه
 پنیر موزرلا ۵۰ گرم
* ادویه ها به مقدار لازم
جعفری خرد شده ۸ – ۷ شاخه
تخم مرغ  دو عدد
شیر و پودر سیر مخلوط شده یک قاشق غذاخوری
آرد سفید نیم پیمانه
* پودر سوخاری به مقدار لازم

 

* ادویه ها شامل : پاپریکا ، نمک فلفل ، تخم گشنیز، آویشن، ادویه گوجه و فلفل و هر چیزی که دوست دارید به مقدار لازم

 

* پودر سوخاری ( من از ترکیب پانکو و پودر سوخاری معمولی استفاده کردم)

 

طرز تهیه لقمه سوخاری

گوشت چرخ کرده به همراه سیر و جعفری و ادویه ها و پنیر موزارلا را با هم مخلوط می کنیم. پیاز را برش های حلقه ای می دهیم ضخامتش حتما یک سانتی متر باشد. مواد گوشتیمان را داخل این حلقه ها قرار می دهیم و با دستمان آن را مرتب می کنیم.

 

پیاز به حالت قالبی برای این مواد گوشتی عمل می کند. می توانیم بگذاریم نیم ساعت داخل فریزر بماند .حلقه های پیازمان را که گوشت داخل آن هست را داخل آرد سپس مایه ی تخم مرغی و سپس پودر سوخاری می زنیم.

 

من این مراحل را سه بار تکرار کردم تا یک کاور کامل و خوب دور پیازم را گرفت. من در این زمان لقمه هایم را نیم ساعت داخل فریزر قرار دادم و سپس داخل روغنی که داغ شد سرخشان کردم ( برای اینکه کاملا مغز پخت شود، ابتدا روغن را داغ داغ می کنیم و بعد از اینکه لقمه ها را داخل روغن انداختیم شعله را ملایم می کنیم ).

 

آموزش لقمه سوخاری _ دانشچی

منبع:بیتوته

اشتراک گذاری

جوابی بنویسید

ایمیل شما نشر نخواهد شدخانه های ضروری نشانه گذاری شده است. *

*