تحقیق در مورد ترازو و انواع آن

مختصر در مورد انواع ترازو

تحقیق در مورد ترازو و انواع آن

ترازو چیست؟

تَرازو ابزاریست برای اندازه‌گیری وزن اجسام مختلف. ترازوهای قدیمی یا همان سنتی معمولاً از دو کفه و یک عقربه به نام شاهین تشکیل شده‌اند. برای اندازه‌گیری وزن از وزنه‌هایی که بر اساس واحدهای وزنی اعم از مثقال و گرم و پوند و … ساخته می‌شوند استفاده می‌گردد.

در فرهنگ لغت فارسی واژه تراز به معنی هم‌سطح بودن است و ترازو یعنی «وسیله‌ای که با اصل هم‌سطحی» کار می‌کند.

انواع ترازو

  1. فروشگاهی
  2. صنعتی
  3. خانگی
  4. زیر پایی
  5. فروشگاهی
  6. آزمایشگاهی

ترازوی فروشگاهی: در فروشگاه ها از ترازوی دیجیتالی استفاده می گردد كه مطابق با نیاز فروشگاه دارای فابلیت هایی می باشد که باید وزن محصولات را دقیق برحسب گرم و محاسبه قیمت اندازه گیری کند.

ترازوی صنعتی: گروهی از ترازو می باشند كه دارای بدنه ی مقاوم با كاربری متفاوت هستند كه از جمله ی این ترازو ها می توان به ترازوی قطعه شمار اشاره كرد كه دارای امكان شمارش قطعات بوده و در حین توزین، تعداد قطعات را نیز شمارش می نماید.

ترازوی خانگی: گروهی از ترازوی دیجیتال می باشد كه به شكل كاسه ای حالت معمولا تولید می گردد و برای استفاده در آشپزخانه ی منازل مورد استفاده قرار می گیرد از این رو به ترازو خانگی معروف می باشد.

ترازوی زیر پایی: گروهی از ترازو دیجیتال است كه به شكل بدون عملك بوده و نمایشگر ترازو بر روی بدنه در حال نمایش است و روی نمایشگر با جنس بدنه ی ترازوی دیجیتال پوشیده شده است.

ترازوی فروشگاهی: گروهی پر فروش از ترازوی دیجیتال است كه در فروشگاه ها مورد استفاده می گردد كه تمركز اكثر تولید كننده گان به دلیل حجم بالایی از فروش بر روی این ترازو قرار گرفته است، ترازوی فروشگاهی دارای تنوع بالایی است كه پیشرفته ترین این ترازو ها، ترازوی لیبل پرینتر است كه همراه با تولید باركد واقعی امكان هماهنگ شدن با صندوق فروشگاهی را آسان نموده است.

ترازوی آزمایشگاهی: گروهی از ترازو های صنعتی است كه دارای دقت بسیار بالا و قدرت توزین مواد بسیار ریز گرمی را دارد، ترازو آزمایشگاهی به صورت رایج دارای محفظه ی توزین است كه تاثیر و دخالت هوای محیط ترازو را كاهش می دهد.

 

تحقیق انواع ترازو سوم ابتدایی _دانشچی

اشتراک گذاری

جوابی بنویسید

ایمیل شما نشر نخواهد شدخانه های ضروری نشانه گذاری شده است. *

*